KLIMATIZACIJA

U mogučnosti smo ponuditi Vam uređaje za klimatizaciju za stambene, poslovne i javne prostore. U ponudi imamo opremu za klimatizaciju renomiranih proizvođača kao što su Toshiba, Haier, Sabiana, Clivet i Uniflair . Možemo ponuditi split sisteme klima uređaje, VRF sisteme, ventilokonvektore i rashladnike vode čime možemo ispuniti razne zahtjeve u odabiru prikladnog rješenja za većinu potreba.

- prodaja i montaža uređaja za klimatizaciju
- split sustavi, VRF sistemi, ventilkonvektori, rashladnici vode
- održavanje i servisiranje uređaja u garantnom i vangarantnom roku
- osigurani rezervni dijelovi za večinu proizvođača klimatizacijskih uređaja

HLAĐENJE

Osim klimatizacije bavimo se montažom i servisom velikih i malih rashladnih sustava, te montažom rashladnih komora. Sustavi mogu raditi na plus i minus temperaturama, a prema Vašim zahtjevima. U mogučnosti smo stvoriti kontrolirane uvjete u prostoru (temperatura, vlaga). U ponudi imamo dijelove renomiranih proizvođača kao što su Danfoss, Bitzer, Copeland, Dorin, Tecumseh, Castel, Eco...

- prodaja i montaža uređaja za hlađenje
- prodaja i montaža rashladnih komora
- održavanje i servisiranje uređaja u garantnom i vangarantnom roku
- osigurani rezervni dijelovi za večinu rashladnih postrojenja

ELEKTRIČARSKI POSLOVI I PNEUMATIKA

Bavimo se i projektiranjem i izradom elektro ormara po Vašim željama, izradom i održavanjem elektro instalacija bilo za kućanstva ili za velike elektro pogone.

Također se bavimo montažom i održavanjem pneumatskih instalacija te postavljanjem i održavanjem elektro mlinske opreme svih vrsta.